Go to Top

Hoopdance Level II; Verdiepingsdagen ‘Dance your way around’ ‘Hoopdance 4 Fitness’ ‘Fancy Footwork’

Verdiepingsdagen 

 

Op zaterdag 1 april gaan we bij Hoopdance Level II de danser in de Hoopdancer verder wakker maken en ontwikkelen.  Nieuw materiaal om in je lessen te gebruiken, en uiteraard voor eigen verdieping.

Op zaterdag 20 mei is het 'all about your feet' (voethoepeltechnieken) en belichten we kanten om Hoopdance als fitness in te zetten. Ook dit is zo vormgegeven om in je Hoopdance lessen te verweven.

We werken met een klein groepje van maximaal 3 personen dus wees er snel bij!

  • Level II Dag 1 van 10:30-14:30 €150
    Level II Dag 2 van 10:30-14:30 €150
  •  Level II Dag 1+ Dag 2 €275

De training is geschikt voor zowel docenten als de individuele hooper.

Interesse? Stuur gerust een mailtje voor meer info of opgave. Check voor antwoord altijd even je spam. Kun je deze data niet maar heb je wel interesse? Laat het me weten en dan gaan we kijken naar een nieuwe mogelijkheid.

Over Karin de Wit

Karin de Wit was met haar Hoopdance shows onder andere te zien bij Istanbul-Amsterdam Burlesque Fest Club 360 Istanbul, Activia/Danone Wereld record Hula Hoop Oostende, Grand Opening Machaca Hill, Belize en Nieuwjaarsconcert Kasteel de Wittenburg, Wassenaar. Zij bereikte in 2011 de Halve Finale van het bekende tv programma 'Holland’s Got Talent'. Docententrainingen verzorgde zij o.a. in Wenen.