Go to Top

Nieuwe mogelijkheden bij Movin’Circle

Vanaf januari ga ik nieuwe lessen aanbieden. YOHOPI genaamd! De naam komt van een samenstelling van Yoga, Hoelahoep en Pilates.

De lessen helpen je op milde wijze met spieropbouw van je hele lichaam, een sterke core (buik en rugspieren). Ook is er veel ruimte voor ontspannende oefeningen en stretches. Er is een onderdeel hoelahoepen bij, waar de de hoepel om de heupen en evt in de handen swingen. Verwacht geen crazy tricks in deze les 😉 We houden het leuk en eenvoudig.

Dus, als de sportschool niet helemaal je ding is maar je hebt wel zin om groepsverband aan je fitheid te werken dan zit je hier helemaal goed!

Ook als je last hebt van blessures/beperkingen dan zijn er in deze les altijd mogelijkheden voor je. We trainen in een klein groepje met veel persoonlijke aandacht.

We doen een reeks bewegingen die afwisselend spierversterkend, balans vergrotend en stretches zijn. Door de matige intensiteit is het voor iedereen haalbaar. En als je meer uitdaging wilt is daar ook ruimte voor.

Het lijkt me ontzettend leuk hier mee te beginnen. Het is een doorleefd les-programma, zelf beoefen ik deze combi al jaren. Van hieruit besluit ik dit te willen delen, zodat iedereen kan ervaren hoeveel effect het heeft en wat de vele voordelen ervan zijn.

Kijk voor het rooster bij 'lessen' en op FB

Tot ziens bij YOHOPI!

Over Karin de Wit

Karin de Wit was met haar Hoopdance shows onder andere te zien bij Istanbul-Amsterdam Burlesque Fest Club 360 Istanbul, Activia/Danone Wereld record Hula Hoop Oostende, Grand Opening Machaca Hill, Belize en Nieuwjaarsconcert Kasteel de Wittenburg, Wassenaar. Zij bereikte in 2011 de Halve Finale van het bekende tv programma 'Holland’s Got Talent'. Docententrainingen verzorgde zij o.a. in Wenen.