Go to Top

Workshops

Workshop Zaterdag 15 januari & 19 februari

10:30-12:00

15 januari Feel the HoopGroove: Voel(je) goed met de hoepel~Core training~Vloeiende Combo's~Blindfold

19 februari Move Your Feet: Dance~Voethoepelen basics & more~Benenwerk~Vloeiende Combo's

Deze workshops zijn geschikt voor (absolute) beginners en ook voor de wat meer gevorderden. In de eerste instantie is de workshop gericht op volwassenen, zij kunnen wel samen met een kind (8+) komen.

De prijs is €17,50 per workshop, er is plaats voor 4 personen.

De locatie is Aardrijk 57A , De Vloer van Centraal Wonen Aardrijk Breda.
Voor hoepels wordt gezorgd. Er is uiteraard ook de mogelijkheid een hoepel aan te schaffen of te bestellen.

Stuur een mailtje naar movincircle@hoopdance.nl of whatsapp/sms naar 06-17159466 om je aan te melden. Bij ontvangst van de betaling is je plekje gereserveerd.

 

Iedereen kan meedoen!

Op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsuitje, evenement of vrijgezellendag? Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt een workshop van Movin’Circle gegarandeerd de sfeer er in.

Bekijk meteen ons aanbod workshops:


Prikkelt je creativiteit

Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig; iedereen kan meedoen! De workshops zijn geschikt voor elke leeftijd vanaf 7 jaar tot 70+. Ook mannen kunnen er hun draai in vinden, met bijvoorbeeld de stoerdere off body bewegingen. Movin'Circle zorgt voor speciale Hoopdance hoepels.

De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels! Met deze hoepels heb je veel sneller succes en heb je al snel leuke trucjes onder de knie.

Je leert de basis bewegingen om de middel en in de handen. Vervolgens maken we van verschillende bewegingen verrassende combinaties. Naast eigen oefentijd doen we ook duo- en groepsoefeningen die bijdragen bij aan een ontspannen en vrolijke sfeer. Er wordt heel wat afgelachen! Het hoepelen haalt je weg van je gedachten en brengt je in je lijf. Je creativiteit wordt geprikkeld.

Diverse Workshops

Wat voor workshops zijn er mogelijk? Teamuitjes, vrijgezellenworkshops en kinderfeestjes zijn enkele voorbeelden. (zie onder) De workshop wordt gegeven voor groepen vanaf ongeveer 6 personen tot 35-50 personen. Karin heeft zelfs workshops voor 1500 en voor 3000 mensen gegeven!

Workshops

Wat is er nodig?

De hoepels en andere lesattributen worden uiteraard door Movin’Cirle verzorgd. Om te zorgen dat er voor iedereen plek is/dat iedereen plek heeft, is er per persoon.. min 4 m² en optimaal 9 m² vrije ruimte nodig, die niet al te kwetsbaar is. Dit in verband met kans op rondvliegende hoepels. Een ondergrond die de hoepels niet beschadigd is gewenst, zoals een binnenvloer of gras.

De duur van de workshop wordt afgestemd op de situatie en de wensen van de groep.

 

Teamuitje/bedrijfsworkshop

Een Hoopdance workshop van Movin’Circle zorgt voor een positieve sfeer op ieder bedrijfsevenement, Zoekt u een originele activiteit voor uw teamuitje, beurs of congress? Als men aan de slag gaat met de hoepels is het ijs zo gebroken! Lachen gegarandeerd!

Prijs op aanvraag

Reserveer nu uw workshop

Vrijgezellenworkshop

Maak er een swingend feest van met een Hoopdance workshop van Movin’Circle. De bruid in spé wordt flink in het zonnetje gezet en er wordt vaak heel wat afgelachen. Ondertussen leren jullie de mooiste hoepelbewegingen en verlaten jullie de workshop met een stukje choreografie.

Duur: 1,5 uur. Tarief: vanaf €225 incl. demonstratie, drankje & snack. Als onvergetelijke herinnering kun je de aanstaande bruid natuurlijk naar huis laten gaan met een hoepel in haar favoriete kleuren.

Reserveer nu uw workshop

Kinderfeestje

Verwondering, beweging en volop plezier: een kinderfeestje wordt een doorslaand succes als de kinderen zelf gaan hoepelen. Gegarandeerd een origineel feestje!

Bij dit feestje staan plezier en spel natuurlijk bovenaan. Op een speelse manier worden de bewegingen aangeleerd en we sluiten af met een mooie combinatie en optredens voor elkaar.

Duur: 1-1,5 uur. Tarief: op aanvraag. Incl. demonstratie, sap/limonade & chips. Ook te boeken in combinatie met een hoepel in de favoriete kleur van de jarige.

Reserveer nu uw workshop

Kinderfeestje


Workshop op locatie

Wil je een Hoopdance workshop op locatie? Wij verzorgen regelmatig workshops voor yogastudio’s, danssscholen of particuliere groepen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een Hoopdance workshop als alternatieve les op je sportschool of in je yogastudio. Ook workshops voor familiefeesten en op scholen behoren tot de mogelijkheid.

Reserveer nu uw workshop

Vraag nu uw workshop aan

    Uw naam:*

    Uw email:*

    Telefoonnummer:*

    Kies een workshop

    Vul de onderstaande som in om je reactie te plaatsen: *