Go to Top

Workshops

 

 

Iedereen kan meedoen!

Op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsuitje, evenement of vrijgezellendag? Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt een workshop van Movin’Circle gegarandeerd de sfeer er in.

Bekijk meteen ons aanbod workshops:


27 aug Hoepelen & Huppelen in het bos

Dubbele Feel Good!
 

Huppelen brengt instant Feel Good én het is goed voor je conditie. Vrij huppelen en hoepelen in de natuur.
Na een goede warm up bewegen we ons richting huppelen. Alleen, samen, in stilte of met muziek, de keuze is aan jou. Na dit sportieve wam up-deel gaan we over tot fijne hoepelbewegingen.
Als je liever niet huppelt kun je dit ook vervangen door een meditatief stukje wandelen of gewoon rustig genieten van het bos tot we gaan hoepelen.
We starten met de basis van het hoepelen en leren een leuke combinatie aan bewegingen.

Dromen zijn er om te verwezelijken, toch? Vorig jaar huppelde ik door het Veluwse bos.
Zalig! Dat deed ik daarna vaker (in het bos, soms in de stad) en zodoende ontstond het idee om een keertje te gaan huppelen én hoepelen.
Even de boel lekker losgooien en samen genieten. Huppelen door geurend bos, samen leuke hoepelbewegingen leren.
Een zomerworkshop anders dan anders. Dit jaar mag dat zéker want Movin'Circle viert haar 15 jarig bestaan!
Dat is een huppeltje waard toch? 😀 

Dus, als je niet op vakantie bent en heb je zin in even iets lichts en iewat sportiefs, ...sluit je gezellig aan!

 

€17 pp

Bring a friend €30 voor 2 pers.

De exacte locatie wordt nog met je gedeeld.
Geef je nu op dmv een appje 0617159466 of mail naar movincircle@hoopdance.nl
 

 

Prikkelt je creativiteit

Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig; iedereen kan meedoen! De workshops zijn geschikt voor elke leeftijd vanaf 7 jaar tot 70+. Ook mannen kunnen er hun draai in vinden, met bijvoorbeeld de stoerdere off body bewegingen. Movin'Circle zorgt voor speciale Hoopdance hoepels.

De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels! Met deze hoepels heb je veel sneller succes en heb je al snel leuke trucjes onder de knie.

Je leert de basis bewegingen om de middel en in de handen. Vervolgens maken we van verschillende bewegingen verrassende combinaties. Naast eigen oefentijd doen we ook duo- en groepsoefeningen die bijdragen bij aan een ontspannen en vrolijke sfeer. Er wordt heel wat afgelachen! Het hoepelen haalt je weg van je gedachten en brengt je in je lijf. Je creativiteit wordt geprikkeld.

Diverse Workshops

Wat voor workshops zijn er mogelijk? Teamuitjes, vrijgezellenworkshops en kinderfeestjes zijn enkele voorbeelden. (zie onder) De workshop wordt gegeven voor groepen vanaf ongeveer 6 personen tot 35-50 personen. Karin heeft zelfs workshops voor 1500 en voor 3000 mensen gegeven!

Workshops

Wat is er nodig?

De hoepels en andere lesattributen worden uiteraard door Movin’Cirle verzorgd. Om te zorgen dat er voor iedereen plek is/dat iedereen plek heeft, is er per persoon.. min 4 m² en optimaal 9 m² vrije ruimte nodig, die niet al te kwetsbaar is. Dit in verband met kans op rondvliegende hoepels. Een ondergrond die de hoepels niet beschadigd is gewenst, zoals een binnenvloer of gras.

De duur van de workshop wordt afgestemd op de situatie en de wensen van de groep.

 

Teamuitje/bedrijfsworkshop

Een Hoopdance workshop van Movin’Circle zorgt voor een positieve sfeer op ieder bedrijfsevenement, Zoekt u een originele activiteit voor uw teamuitje, beurs of congress? Als men aan de slag gaat met de hoepels is het ijs zo gebroken! Lachen gegarandeerd!

Prijs op aanvraag

Reserveer nu uw workshop

Vrijgezellenworkshop

Maak er een swingend feest van met een Hoopdance workshop van Movin’Circle. De bruid in spé wordt flink in het zonnetje gezet en er wordt vaak heel wat afgelachen. Ondertussen leren jullie de mooiste hoepelbewegingen en verlaten jullie de workshop met een stukje choreografie.

Duur: 1 tot 1,5 uur. Tarief op aanvraag. Incl. demonstratie, drankje & snack. Als onvergetelijke herinnering kun je de aanstaande bruid natuurlijk naar huis laten gaan met een hoepel in haar favoriete kleuren.

Reserveer nu uw workshop

Kinderfeestje

Verwondering, beweging en volop plezier: een kinderfeestje wordt een doorslaand succes als de kinderen zelf gaan hoepelen. Gegarandeerd een origineel feestje!

Bij dit feestje staan plezier en spel natuurlijk bovenaan. Op een speelse manier worden de bewegingen aangeleerd en we sluiten af met een mooie combinatie en optredens voor elkaar.

Duur: 1-1,5 uur. Tarief: op aanvraag. Incl. demonstratie, sap/limonade & chips. Ook te boeken in combinatie met een hoepel in de favoriete kleur van de jarige.

Reserveer nu uw workshop

Kinderfeestje


Workshop op locatie

Wil je een Hoopdance workshop op locatie? Wij verzorgen regelmatig workshops voor yogastudio’s, danssscholen of particuliere groepen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een Hoopdance workshop als alternatieve les op je sportschool of in je yogastudio. Ook workshops voor familiefeesten en op scholen behoren tot de mogelijkheid.

Reserveer nu uw workshop

Vraag nu uw workshop aan

    Uw naam:*

    Uw email:*

    Telefoonnummer:*

    Kies een workshop


    Vul de onderstaande som in om je reactie te plaatsen: *