Go to Top

Workshops

Ben je op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor je bedrijfsuitje, (sport)evenement, vrijgezellendag, kinderfeestje of…? Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt een workshop van Movin’Circle gegarandeerd de sfeer er in.

Bekijk de mogelijkheden

(Privé) Lessen

Je wilt graag beter worden in Hoopdance? Je kunt wel wat tips en hulp gebruiken bij nieuwe bewegingen en overgangen? Je wilt een ervaren persoon die met je meekijkt en meedenkt? Misschien wil je wel aan een choreografie werken. Bij Movin’Circle is dit allemaal mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden

Hoepel kopen

Van een Travel Hoop voor beginners tot een flitsende lichtgevende hoepel om je omstanders te betoveren. Voor iedere hoelahoeper heeft Movin’Circle een passende hoepel. De hoepels van Movin’Circle worden speciaal naar wens gemaakt.

Bezoek onze webshop

“De workshop was verrassend en bracht veel plezier. Het was intensief en de oefeningen stelden onze behendigheid best op de proef. Karin is een stimulerend voorbeeld, uitdagend en innovatief.Voor ons allemaal inspirerend om creatief samen te werken en in de opleiding goed toepasbaar.”
– CIOS Maastricht,

“Hoopdance laat je bruisen, bubbelen en stralen! De lol en het plezier zorgen voor een glimlach die blijft!!”
– Natalie Verbeke

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

20 aug 2022 Huppelen & Hoepelen in het bos

Dubbele Feel Good! Dromen zijn er om te verwezelijken, toch? Vorig jaar huppelde ik door het Veluwse bos.Zalig! Dat deed ik daarna vaker (in het bos, soms in de stad) en zodoende ontstond het idee om een keertje te gaan huppelen én hoepelen.Even de boel lekker losgooien en samen genieten. Huppelen door geurend bos, samen …
Lees meer

11 juni Movin’Circle op Haagse Beemden Festival, Breda

Kom kijken én meedoen op zaterdag 11 juni 2022. 14:00 optreden Watertheater Winkelcentrum Heksenwiel 14:45 optreden WDS’19 15:30 Vrij hoepelen voor iedereen. Naast Kapeltuin achter de Merodelaan.