Movin' Circle Hoopdance - Karin de Wit - Breda

Movin’Circles hoelahoep lessen

“You don't stop dancing because you grow old,
you grow old because you stop dancing.”

Ben je op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor je bedrijfsuitje, (sport)evenement, vrijgezellendag, kinderfeestje of…? Of zoek je hoelahoep lessen waar jouw al bestaande skills individueel kan uitbreiden? Met een workshop of een privéles geef je je leven een vrolijke draai.

Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig voor de hoelahoep lessen; iedereen kan meedoen! Hoelahoepen is geschikt voor elke leeftijd vanaf 7 jaar tot 70+. Ook mannen kunnen hun draai erin vinden in, ook in de stoerdere off body bewegingen. Movin'Circle zorgt voor speciale Hoopdance hoepels. De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels!

De workshop

In de hoelahoep les leer je de basis bewegingen om de middel en in de handen en verschillende combinaties. Er wordt vaak heel wat afgelachen! De hoepel haalt ons weg van onze gedachten en brengt ons in het lijf. In de hoelahoep lessen wordt de creativiteit wordt geprikkeld in de gelegenheid het spelen (weer) te ontdekken.

Wat is er nodig?

Per persoon is er min 4 m² en optimaal 9 m² vrije ruimte nodig, die niet al te kwetsbaar is. Dit in verband met kans op rondvliegende hoepels. Een ondergrond die de hoepels niet beschadigt is gewenst, zoals een binnenvloer of gras.
De duur van de hoelahoep les ligt meestal tussen de 45 min en 1,5 á 2 uur.
Wij komen in heel Nederland.

Direct een workshop reserveren!

Klik hier voor meer info over de workshops en de privélessen.