Movin' Circle Hoopdance - Karin de Wit - Breda

Workshops

Iedereen kan meedoen!

Op zoek naar een originele, vrolijke activiteit voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsuitje, evenement of vrijgezellendag? Met de nostalgie van het ouderwetse hoelahoepen in een eigentijds jasje brengt een workshop van Movin’Circle gegarandeerd de sfeer er in.

We beginnnen met de basis van het hoelahoepen rond de heupen en in de handen. De grotere hoepels maken het véél makkelijker en er zijn bewegingen die iedereen makkelijk oppikt.

Al gauw maken we de leukste combi's en doen we samen leuke opdrachten. De eigen creativiteit wordt ook geprikkeld terwijl er veel plezier gemaakt wordt.

Een gezellige workshop waarin men lekker in beweging én verbinding is met elkaar!

Prikkelt je creativiteit

Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig; iedereen kan meedoen! De workshops zijn geschikt voor elke leeftijd vanaf 7 jaar tot 70+. Ook mannen kunnen er hun draai in vinden, met bijvoorbeeld de stoerdere off body bewegingen. Movin'Circle zorgt voor speciale Hoopdance hoepels.

De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels! Met deze hoepels heb je veel sneller succes en heb je al snel leuke trucjes onder de knie.

Je leert de basis bewegingen om de middel en in de handen. Vervolgens maken we van verschillende bewegingen verrassende combinaties. Naast eigen oefentijd doen we ook duo- en groepsoefeningen die bijdragen bij aan een ontspannen en vrolijke sfeer. Er wordt heel wat afgelachen! Het hoepelen haalt je weg van je gedachten en brengt je in je lijf. Je creativiteit wordt geprikkeld.

Diverse Workshops

Wat voor workshops zijn er mogelijk? Teamuitjes, vrijgezellenworkshops en kinderfeestjes zijn enkele voorbeelden. (zie onder) De workshop wordt gegeven voor groepen vanaf ongeveer 6 personen tot 35-50 personen. Karin heeft zelfs workshops voor 1500 en voor 3000 mensen gegeven!

Wat is er nodig?

De hoepels en andere lesattributen worden uiteraard door Movin’Cirle verzorgd. Om te zorgen dat er voor iedereen plek is/dat iedereen plek heeft, is er per persoon.. min 4 m² en optimaal 9 m² vrije ruimte nodig, die niet al te kwetsbaar is. Dit in verband met kans op rondvliegende hoepels. Een ondergrond die de hoepels niet beschadigd is gewenst, zoals een binnenvloer of gras.
De duur van de workshop wordt afgestemd op de situatie en de wensen van de groep.