Movin' Circle Hoopdance - Karin de Wit - Breda

Wil jij een workshop hoelahoep? Dan ben je hier aan het juiste adres!

“You don't stop dancing because you grow old,
you grow old because you stop dancing.”

Ben je op zoek naar een originele. vrolijke activiteit voor je bedrijfsuitje, (sport)evenement, vrijgezellendag, kinderfeestje of…? Een workshop hoelahoep van Movin’Circle brengt garagandeerd de sfeer er in.
Je hebt geen soepele heupen of danservaring nodig; iedereen kan meedoen! De workshops zijn geschikt voor elke leeftijd vanaf 7 jaar tot 70+. Ook mannen kunnen hun draai vinden in, ook in de stoerdere off body bewegingen. Movin'Circle zorgt voor speciale Hoopdance hoepels. De hoepels die gebruikt worden zijn iets groter en zwaarder en deze maken een wereld van verschil ten opzichte van kinderhoepels! Met deze hoepels heb je veel sneller succes.

De workshop

Je leert in de workshop hoelahoep de basis bewegingen om de middel en in de handen en verschillende combinaties. Interactieve oefeningen dragen bij aan een ontspannen en vrolijke sfeer. Er wordt vaak heel wat afgelachen! De hoepel haalt ons weg van onze gedachten en brengt ons in het lijf. De creativiteit wordt geprikkeld door de gelegenheid (het spelen weer) te ontdekken.

Wat is er nodig?

Per persoon is er min 4 m² en optimaal 9 m² vrije ruimte nodig, die niet al te kwetsbaar is. Dit in verband met kans op rondvliegende hoepels. Een ondergrond die de hoepels niet beschadigt is gewenst, zoals een binnenvloer of gras.
De duur van de workshop hoelahoep ligt meestal tussen de 45 min en 1,5 á 2 uur.
Wij komen in heel Nederland.

Voor groepen vanaf ongeveer 6 personen tot 35-50 personen.

Direct een workshop reserveren!

Klik hier voor meer info over de workshops en de privélessen.