Movin' Circle Hoopdance - Karin de Wit - Breda

Op zoek naar een fitness hoelahoep?

"Ik heb de hoepel vandaag ontvangen. Hij is super! Dank je wel voor de zeer snelle levering."

Van een fitness hoelahoep voor beginners tot een flitsende lichtgevende hoepel om je omstanders te betoveren. Voor iedere hoelahoeper heeft Movin’Circle een passende hoepel.

Toen ikzelf begon met hoelahoepen wilde ik een hoepel kopen waarmee ik kon dansen en die een fijn gewicht had. Ik vond alleen speelgoedwinkel hoepels met water erin maar die braken snel als ik om de knieen hoepelde. Zodoende moest ik heel vaak een nieuwe hoepel kopen.

Voor hoopers met wensen zoals ikzelf ontwikkel en verkoop ik hoepels.

Check Je wilt een fitness hoelahoep kopen die duurzaam is? Een hoepel die tegen een stootje kan?

Check Je zoekt een mooie glimmende of glow in the dark hoepel?

Check Je hebt graag goede grip op je hoepel zodat deze geschikt is voor hoelahoep fitness en minder snel naar beneden glijdt?

Een hoepel precies naar jouw wensen

De hoepels van Movin’Circle worden speciaal naar wens gemaakt. In jouw favoriete kleurencombinatie.

De hoepels zijn 25 mm in buisomtrek en te verkrijgen in 3 standaard maten 90cm, 100 cm en 110 cm. Liever een andere maat? Geef je wensen door.

Naast de handvervaardigde Movin’Circles kun je een fitness hoelahoep kopen zoals een 20mm buis travel hoop. Handig voor op reis!

Wil je een lichtere hoelahoep kopen die sneller gaat? De Poly pro’s zijn zeer geschikt voor de meer ervaren hoepelaars en off body moves. Ook in 4 delen als echte reishoepel verkrijgbaar.

Direct een hoelahoep kopen!

Bekijk onze collectie in onze webshop